DeltaDocs

Oracle / Microsoft Word document generator

DeltaQuest heeft de Oracle / Microsoft Word documentgenerator DeltaDocs ontwikkeld waarmee een ruim aanbod aan documenten eenvoudig uit een oracle applicatie gegenereerd kan worden. DeltaDocs zorgt hiermee voor een beheersbare en efficiënte afhandeling van de documentenuitvoer in uw organisatie. Tevens bespaart u met DeltaDocs op de kosten van uw printwerk, krijgt u een duidelijk overzicht van uw periodiek verstuurde correspondentie en geven onze consultants optimale ondersteuning.

DeltaDocs

Gemakkelijk in gebruik

Voor het inzetten van DeltaDocs is géén kennis van een ingewikkelde programmeertaal nodig. Door gebruik te maken van de voorbeelden in de module en de kennis van uw eigen systeem kunnen er door uw applicatiebeheerder(s) eenvoudig en snel nieuwe documenten in de module geplaatst en beheerd worden. Eenmaal vastgestelde elementen of variabelen kunnen vervolgens in alle bestaande en nog te ontwikkelen documenten hergebruikt worden. U bouwt in DeltaDocs eigenlijk een bibliotheek op van elementen, variabelen, tekstblokken en tabellen die gemakkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen de documenten door bijvoorbeeld de communicatieafdeling via een tekstmodule geheel in de huisstijl van de organisatie vormgegeven worden. Ook is het mogelijk om het formaat van de output te sturen zoals in bijvoorbeeld gebruikelijke formaten als ‘doc(x)’ en ‘pdf’. DeltaDocs werkt met versiebeheer, dit betekent dat als er aanpassingen gedaan worden er geregistreerd wordt waarom, wanneer en door wie het is gewijzigd.

DeltaDocs

Gebruik van printservicebureau goed mogelijk

Als u gebruik maakt van een printservicebureau dan heeft DeltaDocs de mogelijkheid om de documenten in grote aantallen te verzamelen zodat deze op zelf gekozen momenten aangeboden kunnen worden aan het printservicebureau. Hiermee kunnen alle documenten zonder tussenkomst van de eindgebruiker in één keer verstuurd worden. Omdat DeltaDocs gebruik maakt van sjablonen kunnen alle documenten door elkaar aangeleverd worden in een groot databestand waarna uw printservicebureau de documenten in één keer verwerkt. Tevens wordt veel werk uit handen genomen omdat er geen individuele brieven meer geprint en verstuurd hoeven te worden. Een groot voordeel hiervan is de besparing op de kosten van het printwerk. DeltaDocs geeft u vervolgens een uitstekend inzicht in de aantallen en soort brieven die door uw organisatie worden verzonden.

DeltaDocs

Ondersteuning door onze consultants

Uiteraard bieden wij uw organisatie via onze consultants praktijkgerichte en zeer vakkundige ondersteuning. Deze ondersteuning is altijd gericht op kennisoverdracht naar de eigen organisatie. Onze consultants bieden bijvoorbeeld graag ondersteuning bij het maken van nieuwe brieven of het omzetten van reeds bestaande brieven. Zij hebben bij diverse organisaties reeds vele brieven ontwikkeld en weten precies welke gegevens belangrijk zijn om de meest optimale documenten te genereren. Bovendien zijn er in de module al talloze variabelen aanwezig waarmee u direct aan de slag kunt.

DeltaDocs

Interesse in DeltaDocs?

Als u interesse heeft in onze correspondentiemodule DeltaDocs, dan verzorgen wij graag een demosessie. Neem hiervoor contact met ons op via ons e-mailadres info@DeltaQuest.nl. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

DeltaDocs

Voordelen DeltaDocs

– eenvoudig documentenbeheer
– besparing op de kosten van het printwerk
– inzicht in soort en aantallen van de uitgaande correspondentie
– praktijkgerichte en vakkundige ondersteuning